Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Microinvest
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Program Microinvest Barcode Printer Pro
2205 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Microinvest Barcode Printer Pro este un program de ultimă generaţie pentru crearea şi printarea etichetelor cu coduri de bare.

Acesta funcţionează pe toate tipurile de imprimante, precum şi pe imprimante specializate ca Datecs EP-50, Datecs LP-50, Zebra şi altele. Programul poate lucra individual, precum şi ca parte a Microinvest Warehouse Pro.

Microinvest Warehouse Printer Pro respectă standardele pentru coduri de bare EAN13 şi EAN8. În instalarea aplicaţiei sunt incluse mai multe şabloane pentru etichete.

Aplicaţia a fost gândită sa permită imprimarea etichetelor mărfurilor dintr-un document dat (livrare, vânzare, comandă, etc.) precum şi a mărfurilor dintr-un anumit grup sau corepondentul unui filtru după nume sau cod.

Pe etichetă pot fi adăugate anumite caracteristici ale mărfii, ca de exemplu: denumire, preţ, categ. nr, cod de bare, unitate de măsură etc. De asemenea poate fi adăugat text sau imagine la alegere (ex. logo al companiei), precum şi semnele standard de marcat inserate în program ca: CE, Co, simboluri de reciclare şi transport, ş.a.

Lucrul cu aplicaţia această este extrem de simplă, datorită interfeţei de tipul vrăjitor, care ghidează utilizatorii pas cu pas prin întreg procesul.
Din Gura in Gura